Upplev Yoga Games hos oss!

Den 28 november samlar vi och Yoga Games alla yogaintresserade till ett unikt yogaevent online. Några av de mest populära lärarna från Yoga Games events erbjuder fem specialframtagna yogaklasser under en och samma dag. Du köper din biljett på www.yogagames.org. Saknaden av större event och gemenskap är just nu enorm. Detta digitala event är därför det perfekta tillfället att få tillbaka känslan av att vi är många, vi är starka - vi är en gemenskap, ett stort yoga-community! Nivån på klasserna är anpassade så alla kan vara med, oavsett erfarenhet.

För de flesta av oss är live online ett nytt sätt att träffas som grupp, att röra oss, skapa kontakter, utforska och uppleva. Upplevelsen är självklart inte detsamma som att träffas i samma lokaler men känslan av gemenskap kommer garanterat vara mäktig!

Var med i vår digitala adventskalender!

Varje dag mellan 1-24 december lägger vi ut ett yogapass, en meditation eller en andningsövning. Du deltar hemifrån när du vill. Passen läggs i en privat Facebookgrupp och finns kvar under hela december. Pris för hela kalendern är 200 kr, har du ett giltigt värdekort hos oss betalar du 100 kr. Vill du vara med? Skicka ett mail till oss så hjälper vi dig!