Coronaviruset

Vi har fortsättningsvis öppet för dig som känner att du behöver en lugn stund och tanka energi. Kom inte till yogan om du känner minsta förkylningssymptom. Vi lärare stannar också hemma om så är fallet. Har du en egen yogamatta och filt så ta med dig dessa till passet. Vi är extra noga med städning och rengöring och följer utvecklingen noga. Håll koll på vår BokaDirekt-sida för att hålla dig uppdaterad kring schemat, då klassutbudet kan förändras med kort varsel. Och - vänligen boka din plats innan du kommer! Välkommen!

Meditationskurs - start 15 april

Detta är en kurs för dig som är nyfiken på meditation och vill börja meditera. Det finns många olika sätt att meditera på och inget är rätt eller fel. Det handlar mer om att hitta ett sätt som passar dig och den situation du befinner dig i. Under kursen pratar vi om vad meditation är och om vad man kan få ut av att meditera. Du kommer att få med dig verktyg som du kan ha nytta av i ditt vardagliga liv.
Kursen hålls under 5 onsdagar mellan kl 19:15 - 20:15. Boka här:
Lärare: Lina Dahlkvist

Repris: Nybörjarworkshop i acroyoga 18 april

Lördag 18 april mellan kl 10:00 - 12:00 är det dags att ta fram leklusten och nyfikenheten då Marco Zidaric, välkänd acroprofil från Göteborg kommer och håller en workshop med oss! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Boka din plats här!