Eventklass: Chakrayoga fredag 2 oktober

Lenita guidar dig genom kroppens chakrasystem under ett härligt yogapass!  Bokning och mer information här:

Gästklasser med Sam Aziz lördag 17 oktober

Sam har en idrottslig bakgrund, främst från brottning och fann yogan 2004. Idag är han en mycket eftertraktad lärare som håller klasser och retreats både i Sverige och utomlands. Sam guidar dig på den nivå där din yoga är; oavsett om du är ny till yoga, för stel eller avancerad - och alltid med glimten i ögat! Denna lördag håller han en vinyasaklass kl 10:00 och en yinklass kl 11:45. Läs mer och boka via vår bokningssida. Varmt välkommen!!

After Work-yoga med Shay Peretz fredag 6 november och fredag 4 december

Vid två tillfällen får vi besök av Shay Peretz som kommer att leda oss genom en unik afterwork! Klassen hålls på engelska. Shays beskrivning av klassen: "We will be sweating; story telling and occasionally playing loud music as we move from individual to collective and back to individual in this fast pace Vinyasa Flow session where we focus equally on mind work and body... Join us!" Boka här: 

Upplev Yoga Games hos oss!

Den 28 november samlar vi och Yoga Games alla yogaintresserade till ett unikt yogaevent online. Några av de mest populära lärarna från Yoga Games events erbjuder fem specialframtagna yogaklasser under en och samma dag. Du köper din biljett på www.yogagames.org. Saknaden av större event och gemenskap är just nu enorm. Detta digitala event är därför det perfekta tillfället att få tillbaka känslan av att vi är många, vi är starka - vi är en gemenskap, ett stort yoga-community! Nivån på klasserna är anpassade så alla kan vara med, oavsett erfarenhet.

För de flesta av oss är live online ett nytt sätt att träffas som grupp, att röra oss, skapa kontakter, utforska och uppleva. Upplevelsen är självklart inte detsamma som att träffas i samma lokaler men känslan av gemenskap kommer garanterat vara mäktig!