Body, Mind & Spirit FULLBOKAD, maila för köplats!

-en femveckorskurs för ett hälsosammare liv, start 20 oktober
Varför gör vi inte det som vi vet att vi mår bra av?
Varför gör jag som jag gör och vad kan jag förändra för att skapa bättre balans i mitt liv?
Ohälsa uppkommer då vi kompromissar med våra grundbehov; kost, rörelse, återhämtning och sömn. De flesta av oss vet vad vi borde göra för att må bättre, men har ändå svårt att genomföra en hållbar förändring.
Under denna kurs, som leds av Lina Dahlkvist, vår kost- och livsstilsrådgivare, kommer du att få vägledning och verktyg som kan vara värdefulla i processen. I en grupp om max 6 personer träffas ni en gång i veckan kring ett specifikt tema. Två yogaklasser per vecka ingår också i kursen. Ladda ned mer information här nedan. 
Läs mer om Lina här . Kursen är full, men skicka ett meddelande om vi ska ställa dig på köplats! Varmt välkommen!

Eventklass med ljustema: Illuminated

Måndag 25 oktober kl 17:15 - 18:45 
Eftersom Lights in Alingsås pågår håller vi ett antal klasser med tema ljus. Denna kväll tar Frida med oss på en flödande yogaklass uppbyggd enligt YogaMonks. Mjuka, flödande koreograferade rörelser utförs till härlig musik. Gillar du vinyasa, så är detta verkligen något för dig! Boka här

Ny gravidyogakurs 11/11!

Gravidyogan erbjuder dig verktyg att bättre kunna uppskatta graviditeten till fullo. Genom fysiska övningar, andningsövningar och meditation bygger du upp styrka för att kunna vara aktiv, samt för att mot slutet av graviditeten vara redo att släppa taget.
Kursen är öppen för dig som är gravid från vecka 12 och sent in i graviditeten. Hemövningar är en del av programmet, dessa är ett bra hjälpmedel för att få ut så mycket som möjligt av kursen.
Kursen omfattar 6 tillfällen á 75 minuter (torsdagarna 11/11, 18/11, 25/11, 2/12, 9/12 och 16/12). Boka här

Root to Rise - dagsworkshop med Klara Öhlén

Lördag 13 november kl 09:30 - 15:00
Välkommen till en dag fylld med yoga, meditation och reflektion. En dag som syftar till att inspirera och ta dig på en resa från ROOT to RISE. En resa vi kan göra många gånger, om och om igen, beroende på var och när livet tar oss till en plats där vi behöver just det. Intentionen är att du ska få utrymme att utforska om och hur praktiken kan hjälpa dig fördjupa dina rötter, utforska vad som lyfter dig och hur de två kan tänkas samspela.
Dagen består av två sessioner innehållande dynamisk yoga, yinyoga, yoga nidra och reflektion, se schemat nedan. Denna workshop passar både dig som är van yogi och nyare till yoga men rekommendationen är att du testat yoga innan.
OM KLARA
Klara guidar på ett sätt som är enkelt, tydligt och tillåtande. Hon har sin bas i Göteborg och har sin grund i hathayoga, yinyoga och restorative yoga, men inspireras av olika yogastilar såsom former av vinyasa, embodied flow, dynamisk meditation, yoga nidra samt mindfulness. Schema för dagen och bokning hittar du här!