Coronaviruset

Vi har fortsättningsvis öppet för dig som känner att du behöver en lugn stund och tanka energi. Antalet platser per klass är begränsat. Kom inte till yogan om du känner minsta förkylningssymptom. Vi lärare stannar också hemma om så är fallet. Har du en egen yogamatta och filt så ta med dig dessa till passet. Vi är extra noga med städning och rengöring och följer utvecklingen noga. Håll koll på vår BokaDirekt-sida för att hålla dig uppdaterad kring schemat, då klassutbudet kan förändras med kort varsel. Och - vänligen boka din plats innan du kommer! Välkommen!

Sommaryoga med Shay Peretz lördag 25 juli

Shay kommer återigen till oss - denna gång flyttar vi ut till sommargrönskan i Loo, ca 25 minuters bilresa från Alingsås. Missa inte denna tvåtimmars härliga vinyasaklass i Shays karaktäristiska lediga stil. Vi utlovar både svett och skratt! Enklare förtäring serveras efter klassen. Skulle det bli regn och rusk flyttar vi in klassen i Albert Hall i Långared, där vi har gott om plats och verkligen kan hålla avstånd. Bokning och mer information här:

Workshop med Klara Öhlén lördag 19 september

Klara Öhlén kommer till studion och håller i en workshop på temat återhämtning. Hon delar med sig av sin resa - resan från jurist till yogalärare, resan som tog henne från huvudet ner i kroppen. Hon delar med sig av de verktyg som hon använt för att lyssna inåt och fylla på med energi i vardagen. Klara guidar oss genom en yogasekvens som har sin grund i yin- och restorativeyoga samt meditation och reflektion. Bokning och mer information här:   

Sommar - och fler yogaklasser utomhus!

Då vädret tillåter kommer vi att förlägga vissa yogapass utomhus, i mysiga Brunnsparken i centrala Alingsås. Tisdag och fredag blir det morgonyoga kl 08:30. På tisdagar kl 17:30 har vi lagt till ett energiskt vinyasapass.Ta med dig en egen yogamatta eller en stor handduk till passet. Vi samlas i parken. OBS! Boka din plats. Max 15 deltagare. Håll utkik på bokningssidan för senaste nytt!